Wanneer jij akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, plannen we het moment van de werkzaamheden. Als het moment daar is dat we jouw droom gaan realiseren, starten we met het leeghalen van de huidige tuin. Erfscheidingen worden verwijderd. Leidingen in de grond worden eventueel vervangen, waarna de boel ge√ęgaliseerd wordt.

Het realiseren van jouw droomtuin heeft bij ons een hoge prioriteit!

We werken schoon en netjes. We komen onze afspraken na, werken volgens de planning. We blijven communiceren, we houden van kwaliteit. We werken met de juiste apparatuur zodat we snel en professioneel kunnen werken. We investeren in geavanceerde machines die duurzaam zijn in het verbruik van brandstof. Hierdoor kunnen we ook de overlast voor de buren zoveel mogelijk beperken.
Er vindt een tussentijdse oplevering plaats, waarin we samen kijken of alles naar wens verloopt. En dit alles zodat jij tijdens de aanleg zonder zorgen achterover op de bank kunt zitten.

Na de uiteindelijke oplevering lopen leiden we je rond door jouw zojuist verkregen droomplek en geven we uitleg over de planten en overige begroeiing. We leggen je zo nodig nogmaals uit waarom we voor deze specifieke invulling hebben gekozen. En dan is het tijd om te gaan genieten!

Plan vandaag nog een adviesgesprek voor de aanleg van jouw droomtuin!