Een mooie tuin begint met een helder overzicht van de wensen. Of het nu gaat om een geheel nieuw tuinontwerp of om het onderhoud van een bestaande tuin.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn laten we je onze mogelijkheden zien.

Elk pakket wordt voorafgegaan aan een tuinadvies/kennismaking. In die adviesgesprek worden de wensen en eisen doorgenomen voor het tuinontwerp, de tuinaanleg en/of het tuinonderhoud. Voor dit tuinadvies worden voorrijdkosten gerekend à €0,25 p/km vanaf de kern van Giessenburg.

Tuinontwerp aan huis
€ 350,- excl. btw

Meer info


Aanvragen
Tijdens het tuinadvies wordt een globale meting van de tuin gedaan en wordt besproken welke elementen in het ontwerp terug moeten komen. Denk hierbij aan elementen als een vijver, terras, overkapping, plantenborders, zitkuil, pergola, etc.

De jarenlange ervaring van William met het ontwerpen van tuinen zorgt ervoor dat er aan het einde van de sessie van max. 2,5 uur, twee vakkundige tuinschetsen op tafel liggen. Het staat je vrij hier zelf mee aan te slag te gaan of dit uit te besteden.

Dit pakket is vooral geschikt voor voortuinen en rijtjeshuizen en dient aan het eind van de sessie afgerekend te worden.

Aanvragen
Tuinontwerp plus
€ 1000,- excl. btw

Meer info


Aanvragen
Tijdens het tuinadvies wordt een programma van eisen opgesteld en de tuin wordt opgemeten. Specifieke onderdelen, al dan niet aanwezig in de tuin worden meegenomen. Denk aan beplanting, verlichting, vijvers, aanzichten en bebouwing als een overkapping of blokhut.

Aan het einde van deze sessie liggen, met dank aan de jarenlange ervaring van William, twee vakkundige tuinschetsen op tafel. Als hier een keuze uit gemaakt is, denkt Williams Garden in een vervolgsessie met je mee in de materiaalkeuze, soorten beplanting, een stappenplan en evt. een tijdsschema. Hierna staat het je vrij om er zelf mee aan de slag te gaan of dit uit te besteden.

Aanvragen
Tuinontwerp Compleet
v.a. € 1500,- excl. btw

Meer info


Aanvragen
Tijdens het tuinadvies wordt een programma van eisen opgesteld. Er wordt een ruimtelijke analyse gedaan, de tuin wordt opgemeten. Specifieke onderdelen al dan niet aanwezig in de tuin worden meegenomen. Denk aan beplanting, verlichting, vijvers, aanzichten, terrassen, een veranda plantenborders, en bebouwing als een overkapping, een blokhut of een pergola. Samen met de klant wordt een vlekkenplan gemaakt. Vervolgens maakt WilliamsGarden een schetsontwerp wat uiteindelijk uitmondt in een digitaal ontwerp met bouwmaten.

Williams Garden denkt met je mee in de materiaalkeuze, soorten beplanting, een stappenplan en evt. een tijdsschema. Optioneel kunnen wij een digitaal 3D-plan maken t.w.v. €1250 waarin visueel duidelijk wordt hoe jouw tuin eruit gaat zien.

Aanvragen
Tuinaanleg
Offerte op maat

Meer info


Aanvragen
De tuinaanleg kan een vervolg zijn op het door ons gemaakte tuinontwerp, maar kan ook gerealiseerd worden vanuit een al bestaand ontwerp. In het laatste geval beginnen we met een advies/kenningsmakingsgesprek waarbij duidelijk wordt wat je van ons verwacht.

Ligt het ontwerptraject bij ons, dan worden in het tuinadvies diverse opties meegenomen. Denk hierbij aan het plaatsen van schuttingen, een overkapping, aanleg van een vijver en\ of zwembad, bestrating en tuinverlichting. Ook spelen de mate van behoefte aan duurzaamheid en het budget een rol. Op basis van dit gesprek wordt een offerte op maat gemaakt.

Aanvragen
Tuinonderhoud
prijs n.o.t.k.

Meer info


Aanvragen
Om je bestaande tuin in conditie te houden is het aan te raden deze goed te onderhouden. Tijdens het adviserend gesprek worden de wensen besproken en de staat van de tuin. Welke werkzaamheden doe je zelf en wat pakt WilliamsGarden op? Met welke frequentie moet het onderhoud door ons gebeuren? Voor de prijsindicatie wordt meegenomen of er bijvoorbeeld een vijver is, de hoeveelheid bomen er zijn, of er vaste plantenborders zijn, etc.

Aanvragen