Een mooie tuin begint met een helder overzicht van de wensen. Of het nu gaat om een geheel nieuw tuinontwerp of om het onderhoud van een bestaande tuin.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn laten we je onze mogelijkheden zien.

Elk pakket wordt voorafgegaan aan een tuinadvies/kennismaking. In die adviesgesprek worden de wensen en eisen doorgenomen voor het tuinontwerp, de tuinaanleg en/of het tuinonderhoud. Voor dit tuinadvies worden voorrijdkosten gerekend à €0,25 p/km vanaf de kern van Giessenburg.

Tuinschets aan huis
€ 350 excl. btw

Meer info


Aanvragen
Tijdens het tuinadvies wordt een globale meting van de tuin gedaan en wordt besproken welke elementen in het ontwerp terug moeten komen. Denk hierbij aan elementen als een vijver, terras, overkapping, plantenborders, zitkuil, pergola, etc.

De jarenlange ervaring van William met het ontwerpen van tuinen zorgt ervoor dat er aan het einde van de sessie van max. 2,5 uur twee vakkundige tuinschetsen op tafel liggen. Het staat je vrij hier zelf mee aan te slag te gaan of dit uit te besteden.

Tuinschets aan huis is vooral geschikt voor voortuinen en rijtjeshuizen en dient aan het eind van de sessie afgerekend te worden.


Aanvragen
Tuinontwerp Plus
€ 1150 excl. btw

Meer info


Aanvragen
Een Tuinschets aan huis is handig en een goede eerste impressie van waar we met elkaar naar toe willen. Tuinontwerp Plus is een concrete uitwerking van het schetsontwerp dat gebaseerd is op: inventarisatie plek/analyse ruimte, programma van eisen en het vlekkenplan. Met alleen een schets staat er een concept maar nog geen nog geen uitgewerkte concrete invulling.
In Tuinontwerp Plus maken we een digitale vertaalslag van bovenaanzicht tuin. Het klopt in maten en verhoudingen, daarbij maken we een foto impressie aan weerszijde van het ontwerp om de ideeën en verwachtingen duidelijk voor ogen te krijgen.
Bij Tuinontwerp Plus wordt er ook grof aangegeven waar en welke bomen of plantgroepen zouden moeten komen. Dit alles uiteraard afgestemd in z’n context.

Aanvragen
Tuinontwerp Compleet
vanaf € 2000 excl. btw

Meer info


Aanvragen
Bij Tuinontwerp Plus ligt er een gedigitaliseerd basisontwerp. Bij Tuinontwerp Compleet maken we een verdiepingsslag van het gehele ontwerp. We kijken intensief mee naar bijpassende (levende) materialen, elementen en details.

Er kan vooraf eventueel een grondonderzoek gedaan worden. We maken vervolgens bijvoorbeeld een uitgewerkt en passend beplantingsplan, een beregeningsplan en een verlichtingsplan voor de tuin, zodat u ook in de avond de tuin kunt beleven. In dit pakket kunnen we ook een 3D tuinontwerp aanleveren.

De prijs voor Tuinontwerp Compleet is afhankelijk van het aantal vierkante meters, de diverse toepassingen en alle wensen en eisen.

Aanvragen
Tuinaanleg
offerte op maat

Meer info


Aanvragen
De tuinaanleg kan een vervolg zijn op het door ons gemaakte tuinontwerp, maar kan ook gerealiseerd worden vanuit een al bestaand ontwerp. In het laatste geval beginnen we met een advies/kenningsmakingsgesprek waarbij duidelijk wordt wat je van ons verwacht.

Ligt het ontwerptraject bij ons, dan worden in het tuinadvies diverse opties meegenomen. Denk hierbij aan het plaatsen van schuttingen, een overkapping, aanleg van een vijver en/of zwembad, bestrating en tuinverlichting. Ook spelen de mate van behoefte aan duurzaamheid en het budget een rol.

Op basis van dit gesprek wordt een offerte op maat gemaakt.

Aanvragen
Tuinonderhoud
prijs n.o.t.k.

Meer info


Aanvragen
Om je bestaande tuin in conditie te houden is het aan te raden deze goed te onderhouden.

Tijdens het adviserend gesprek worden de wensen besproken en de staat van de tuin. Welke werkzaamheden doe je zelf en wat pakt WilliamsGarden op? Met welke frequentie moet het onderhoud door ons gebeuren?

Voor de prijsindicatie wordt meegenomen of er bijvoorbeeld een vijver is, de hoeveelheid bomen er zijn, of er vaste plantenborders zijn, etc.

Aanvragen